<b id="zgjhq"><bdo id="zgjhq"></bdo></b>

<bdo id="zgjhq"><span id="zgjhq"></span></bdo>
  • <code id="zgjhq"><span id="zgjhq"></span></code>

  • <u id="zgjhq"></u><b id="zgjhq"></b>
    您所在的位置:首页>银行 > 试题考题 > 模拟试题 > 行测 >

    2021招商银行春季校园招聘模拟题及解析(十七)

    2021-03-10 16:36:45  湖南银行招聘  来源:湖南银行招聘网 

    湖南银行招聘网提醒大家2021银行春季校园招聘已经拉开序幕,为了帮助大家提前了解银行春季校园招聘笔试考题,在此湖南中公金融人小编为大家准备了2021银行春季校园招聘笔试考题,供大家一起来练习!点击此处查看更多银行招聘信息

    Two years ago, there were 20,000 Airbnb listings in Paris. A year later the number had climbed to 40,000 and a housing inspector told The Wall Street Journal, “The center of our city is becoming deserted. More and more, it’s just tourists.” Since then, yet another 20,000 listings have appeared, so it’s no surprise that the company with the tagline “Belong Anywhere” has experienced a frosty welcome from city governments around the world struggling to deal with this explosion of tourist accommodations.

    Airbnb continues to present its business as low-impact, made up of everyday hosts occasionally renting out their own home. A recent Airbnb report on its business in Lisbon shows that “many listings on Airbnb in Lisbon are local residents’ homes,” reassuring readers that “72 percent of hosts in Airbnb in Lisbon have only one listing.” But this is being economical with the truth: My independently collected data set shows that the 28% of hosts with more than one listing (who can be considered “commercial” hosts) account for two-thirds of the company’s business in Lisbon. And while Airbnb claims that “70 percent of Airbnb guests in Lisbon stay outside the typical tourist hotspots,” my data shows that the majority of visits take place inside the two central districts of Misericórdia and Santa Maria Maior, an area of only about six square kilometers. With the number of listings in this small city of half a million people growing from 5,500 in May 2015 to over 10,000 today, a significant impact is inevitable. João Seixas, a geography professor at the New University of Lisbon, and his colleagues are “very much concerned with what is rapidly happening to the historical center of our beautiful city. Our estimate is that in the last three years, around one-quarter or even one-third of the housing stock has changed function, mainly toward financial investments and short rentals.”

    26. Which of the following is a possible situation tourists may encounter in Paris?

    A. Airbnb’s housing inspector is checking the listings.

    B. Their neighbors are tourists from other countries.

    C. The government gives them a frosty welcome.

    D. They don’t have many choices of accommodation if they are visiting the center of Paris.

    27. All of the following are true EXCEPT ______.

    A. Local residents leave the city centre because of Airbnb

    B. Tourists think Airbnb is taking advantage of them

    C. City governments are not eager to support Airbnb

    D. In two years, Airbnb listings have tripled

    28. According to the author, Airbnb’s report is ______.

    A. deceitful B. made up C. true D. false

    29. According to the second paragraph, which of the following statement is not mentioned?

    A. At least one-quarter of the housing stock has become financial investments and

    short rentals.

    B. 72% of hosts with one listing account for one third of the company’s business in Lisbon.

    C. Airbnb has a huge impact on the historical center of Lisbon.

    D. 28% of all listings is in Misericordia and Santa Maria Maior.

    30. The primary purpose of the passage is to ______.

    A. show Airbnb is facing an existential expansion problem

    B. accuse Airbnb of lying about its true cause

    C. warn governments of France and Portugal

    D. introduce Airbnb’s popularity in Paris and Lisbon

    26.【答案】B。解析:推断题。题干:下列哪一种情况是在巴黎旅游的游客可能遇见的?根据第一段可知,近两年来在巴黎通过房屋租赁网站 Airbnb 来租房旅游的人数爆炸式增长,巴黎街头到处都是游客,故在巴黎的游客很可能发现自己的邻居是来自其他国家的游客。故选 B。

    27.【答案】B。解析:细节题。题干:下列哪一项不符合文意?根据第一段可知,通过房屋租赁网站 Airbnb 来租房旅游的人猛增,这种租赁方式深受游客欢迎,游客并不认为 Airbnb 是在利用他们,故选 B。其他三项在第一段中都能找到依据。

    28.【答案】A。解析:推断题。题干:在作者看来,Airbnb 的报告是什么样的?根据第二段的几个例子可知,Airbnb 为了掩人耳目,其报告中的数据和作者提供的数据有比较大的出入,故在作者看来,Airbnb 的报告具有欺骗性。

    29.【答案】D。解析:细节题。题干:根据第二段,下列哪项没有提到?A 项,B 项和 C 项在第二段中都提到了。第二段只提到了 the majority of visits take place inside the two central districts of Misericórdia and Santa Maria Maior 但是 28% of all listings is in Misericordia and Santa Maria Maior 并没有提到,故选 D。

    30.【答案】A。解析:主旨题。题干:本文的主要目的是什么?根据第一段和第二段可知,Airbnb 发展迅猛,但是随之而来的也有很多问题,并具体描述了面临哪些问题,故正确答案为 A。

    相关信息推荐
    日本成熟老妇乱,国产国产乱老熟视频网站,火影色图,97人人模人人爽人人喊电影 网站地图